In this Light

Kauneusblogi

Luku 470.

BSX2

"Hei tolla laulajallahan on enemmän tukkaa kuin sulla!", uskaltautui armas mieheni eräs kerta sanomaan, kun televisiosta tuli jonkun kasarahevibändin musiikkivideo. Sanomattakin oli selvää, ettei nainen, jonka kylpyhuonetta somistaa Big Sexy Hairin muotoilutuotteet, ollut kovin ilahtunut moisesta tokaisusta.

Kuulun siis siihen naisheimoon, joka haluaa hiuksensa näyttävät mahdollisimman tuuheilta. Itseäni on onneksi siunattu sinällään tuuhealla hiuslaadulla, yksittäinen hius on paksu, karkeahko ja taipuvainen pörrööntymään. Mutta paksullakin hiuslaadulla on omat ongelmansa, monta kertaa hiukset ovat niin raskaat, että ne tuntuvat menevän päätä myöden. Varsinkin mitä pidemmät hiukset, sitä enemmän ne menevät littaan. Itselläni on kilpirauhasen kenkkuilu valitettavasti vaikuttanut myös hiuksiin, tilanne on onneksi nyt korjaantumaan päin *koputtaa puuta*. 

Hiuksia ei sinällään voi käsitykseni mukaan paksuntaa pysyvästi, mutta ne voi meikata paksumman näköisiksi. Tuotteet joko turvottavat yksittäistä hiusta tai muotoilevan vaikutuksen ansiosta saavat hiukset toisistaan irralleen, jolloin lopputulos on kuohkeamman ja täten tuuheamman näköinen. Kuvassa näkyy kolme hiustuotetta, joita käytän saadakseni hiukseni näyttämään tuuheammilta. 

Davines Replumping Hair Filler Superactiven ostin viime vuoden I love me-messuilta. Tämä onkin kohta loppuu suihkittu! Hiuksiin jätettävää hoitosuihketta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja hiusten annetaan kuivua tai voi aloittaa niiden muotoilun. Annan oikeastaan aina hiusten kuivua itsekseen, oma hiustyyppini ottaa helposti itseensä lämpökäsittelyistä, vaikka tunnollisesti käyttäisinkin lämpösuojaa pohjalla. Jos nyt olen oikein ymmärtänyt, tämä perustuu nimenomaan hiusta turvottavaan vaikutukseen. Minun kyllä täytyy myöntää, etten välttämättä huomaa suurta eroa, siis ei tällä mitään megatuuheutta saa aikaan. Mutta jollain tavalla kuitenkin tykkään tästä. Tällä on kuitenkin myös hoitaviakin vaikutuksia, käy kevyestä kosteussuihkeesta. Tuoksu on aika maskuliininen ja alkuun sitä vieroksuin, se voisi olla miedompi. Tässä tuotteessa on alkoholia, mutta hiustuotteiden suhteen olen liberaalimpi, kuin kasvotuotteiden eikä alkoholi minua niin hiustuotteissa haittaa. 

Inci: Water, Alcohol Denat, Panthenol, Crotonic Acid/Vinyl C8-12 Isoalkyl, Esters/VA/Bis-Vinyldimethicone Crosspolymer, Phenethyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone/Silsesquioxane Copolymer, PPG-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-5, Parfum (Fragrance), Glycerin, Limonene, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Citral, Sodium Hyaluronate, Linalool, Eugenol

Sexy Hairin löysin vahingossa. Minun täytyy myöntää, olin etukäteen kuvitellut tämän tuotesarjan olevan jotain..no, sellaista, ylihajustettua ja aivan kamalaa, hollywood tekotukkameininkiä huonolla twistillä. Koska nimi Sexy Hair on nyt vaan aika..ennakkoluuloja tuova. Onneksi jouduin pettymään, mutta pettymys on tässä nimenomaan onni! Tämä on nimittäin todella toimiva hiussarja! Ainakin näiden kahden tuotteen osalta.

Stockkan hulluilta päiviltä ostin Big Sexy Hairin Spray & Play Volumizing Hairspray-hiuskiinteen. 
Tämä on ehdottomasti muotoiluun mitä oivin hiuskiinne, koostumus on aika märkää ja tätä pystyy hetken aikaa työstämään hiuksissa. Viimeistelyyn suosittelen sitten ihan virallista viimeistelylakkaa. Tällä tuotteella kyllä saa ihanan kuohkean lopputuloksen aikaan! Kaikista eniten yllätyin tuotteen tuoksusta, se on mielestäni todella tuoksuton! Ei makeaa purkkaa, ei huumaavaa kukkaa, ei mitään ällösöpöä ja imelää. Ja kun minä niin kuvittelin tämän olevan pahemman luokan hajustepommin! Annan siis ison sydämen ja yläfemman tästä seikasta, miedosti hajustetut tuotteet kun ovat herkkismeikän nenän mieleen. Tuotteessa on myös uv- ja kosteussuoja mutta mielestäni omat hiukset kyllä saattavat kostealla säällä vähän mennä pörröön..tosin täällä pk-seudulla on ollut ehkä tuulisin vuosi ikinä, kenties se onkin tuuli joka saa hiukseni pörrölle?


Inci: SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat), Dimethyl Ether, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, AMP-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Triethyl Citrate, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool

Olin jo etukäteen katsonut vähän sillä silmällä Big Sexy Hairin What a Tease Backcomb in a Bottle-tupeeraussuihketta ja voitte kuvitella kuinka hangonkeksisi naamani venähti, kun onnistuin kirppikseltä löytämään tuotteen seitsemällä eurolla! Wuhuu! Tuotetta suihkutetaan hiustyveen, tärkeää on ettei ravista pulloa, koska tuotteessa on laajenevia ainesosia. Tuotteen työstöaika on nopea, mutta sitä kannattaa mielestäni suihkutuksen jälkeen hieroa tai kammata, jolloin sen saa levittymään paremmin. Itse tykkään eniten haroa ja pöyhiä nostellen hiuksia, jolloin ne asettuisivat kuohkeasti.

Tämän annostelun suhteen saa olla tarkkana ja vähemmän on enemmän, muuten saa aikaan klönttisen, takkuisen lookin. Itselläni on vielä harjoitukset kesken. Tällä kyllä saa todella tuuhean tukan aikaan. En oikein tiedä, mutta minusta tuntuu että tuotteen laajenevat ainesosat muodostavat kuivuessaan ikäänkuin verkon, joka siis pakottaa hiukset toisistaan erilleen ja näin saa aikaan tuuhean lopputuloksen. Tässä tuotteessa jatkuu sama, miedosti hajustettu linja. Mutta tiedättekös, olen ehkä eniten innostunut tuotteen pitkäkestoisesta vaikutuksesta, tämän ansiosta olen saanut pidennettyä pesuvälin kahdesta kolmeen päivään, lisäksi hiukset näyttävät seuraavana päivänä tuotteen lisäyksestä jotenkin..no, luonnollisen ihanilta ja ne ovat niin helpot muotoilla-tai vaihtoehtoisesti jättää muotoilematta. Parhaimmassa tapauksessa hiukset näyttävät siltä, kuin ne olisi föönattu tai taivutettu loiville suoristusrautakiharoille. Varsinkin jos yönuttura on ollut oikein kohdillaan, voi seuraavana päivänä nauttia todella huolettomasta hiustyylistä! 

Inci: SD Alcoho 40-B (Alcohol Denat), Butane, Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Purified Water (Aqua/Eau), Ethoxydiglycol, Aminomethyl Propanol, Isobutane, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Acetyl Triethyl Citrate, Ethylhexyl Methoxycinnamate

Se toki täytyy sanoa, että omissa hiuksissani tuotteiden tuoma tuuhea ilme ei kestä kyllä koko päivää vaan iltaa kohden mennessä huomaan maan vetovoiman tehneen tepposensa. Huomaan kyllä eron päivinä, jolloin menen au naturel-meiningillä ja niinä päivinä, jolloin suihkuttelun tuuheutta purkista, purkkituuheus on kyllä sangen koukuttavaa, kuin antaisi pirulle pikkusormen. Vaikka purkkitupeeraus onkin sydäntäni lähellä, lepopäivät ovat suotavia. Päänahallekin on hyvä antaa hengähdyshetkiä, varsinkin kun mielestäni purkkitupeerauksen poispeseminen ei ole mikään wash and go-tyylinen hipaisupesu. 


JaneBB10

Tässä olen käyttänyt kaikkia kolmea tuotetta, kyllä niillä vaan saa aika ihmeitä aikaan! Hiukset näyttävät kyllä kaipaavan saksia ja kuvan ottamisen jälkeen ne ovatkin lyhentyneet kotiparturissani ^_^ Ehkä saan aikaan ihan kampaajalle asti menemisen, myönnän vakikampaajani vaihdettua paikkaa/lopetettua hommat, päätyneeni useimmiten itse saksimaan hiukseni :P

Ja niin, vinkki vitosena, Sexy Hairin tuotteet ovat nyt kesäkuussa Stockkalla -20% kantistarjouksessa, tupeeraussuihkeelle jää hinnaksi 20,50 euroa ( normaali 26 euroa ) ja hiuskiinteelle 14,90 euroa ( noraamli 19 euroa ). Davinesin tuote maksaa Kauniit ja Ruskeat verkkokaupassa 28 euroa, itse muistaisin messutarjoushinnan tälle olleen 15 euroa?

2 Kommentit

  1. Kaunis tuo vasemmanpuoleinen pullo. <3 Sun hiusten väri on kylllä niin kaunis ja hienosti olet kyllä saanut tuuheutta aikaiseksi. Upealta näyttää. <3

    Aurinkoa viikonloppuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Tiia anteeksi, olen vallan unohtanu vastata tähän :( Davinesin pakkaukset ovat kyllä särmikkäitä, tykkään niistä! Ja on sisältökin hyvää :)

      Ihanaa alkanutta viikkoa <3

      Poista

Lähetä kommentti

Follow