In this Light

Kauneusblogi

Luku 726 - Ihana luonnollisempi misellivesi!

Novexpert1

Misellivesi on tuote, mikä on aivan varmasti tullut jäädäkseen. Kun aikoinaan vuosia sitten tutustuin misellivesiin, ihastuin. Helppo ja näppärä tuote, joka on kuitenkin kasvovettä tehokkaampi puhdistustuote! Tai siis, minulle kasvovedet ovat nykyään ihon kostutustuote. Käytänkin misellivettä aamuisin kasvojen pesemiseen, joskin viime aikoina olen muokannut aamurutiinejani Uusi alku ihollesi -ihonhoitovalmennuksen inspiroimana ja toteuttanut aamupuhdistuksen vähän eri tavalla. Misellivesi onkin jäänyt iltoihin, jolloin olen myöskin virtaviivaistanut puhdistusrutiineja, edelleenkin ihonhoitovalmennuksen inspiroimana. Teenkin nykyään niin, että käytän vain öljyä tai puhdistusvoidetta ja tuon pesurituaalin jälkeen tsekkaan vielä miselliveden sekä vanulapun avulla, ettei kasvoille ole jäänyt likaa ( ja aina se vanulappu on ollut puhdas! ). Misellivesi on myös käytössäni aamuisin meikkisotkujen puhdistamisessa, minulla aina ripsarit leviävät yläluomelle ja joudunkin joka aamu misellivedellä kostutetulla vanupuikolla pyyhkimään luomet puhtaiksi.

 Olen ehtinyt vuosien aikana kokeilla monta misellivettä ja joukossa on ollut sekä hyviä, että ei niin hyviä tuotteita. Tai sanotaanko, pesuteholtaan tehokkaita, mutta myös aika tehottomiakin. Tehoton misellivesi harmittaa, sillä onhan nämä varta vasten räätälöity kasvovettä puhdistavammiksi. Olenkin aina iloinen, kun löydän todella tehokkaan miselliveden, viime kesänä ihastuin ranskalaisen Vie Collectionin miselliveteen, joka on todella tehokas! Ilokseni löysin sille hyvän ystävän luonnonkosmetiikan parista, kun ranskalainen Novexpertin misellivesi ( 19.90 €/200 ml ) osoittautui oikein oivaksi tuotteeksi. Ilmeisesti Ranskassa osataan misellien salat! ( vaikka olen myös kuullut ranskalaisista, vähän tehottomistakin misellivesistä, mutta ei mennä niihin nyt..)

 Novexpert on ranskalainen kosmeseuttinen, luonnosta inspiroitunut merkki. Merkin takana on liuta lääkäreitä ja tutkijoita, ja tuotteet onkin suunniteltu herkkäihoiset silmällä pitäen, mutta samalla tuotteiden tehokkuudesta ei ole haluttu tinkiä. Sarjan tuotteiden luvataan sisältävän poikkeuksellisen paljon aktiivisia raaka-aineita. Tuotteista osa täyttää Ecocert-sertifikaatin puitteet -kuten tämä misellivesikin. Sarjaa voisi kuvailla hyvin tieteellisesti inspiroituneeksi luonnonkosmetiikkamerkiksi. Tuotemerkin sivuilla puhutaan, että sarja on vapaa säilöntäaineista, ja tästä syystä tuotteille on luvattu 6 kk säilyvyys avaamisesta. Ilmeisesti sarja on oikeasti edelläkävijä tämän asian suhteen. Miselliveden inci ei nimittäin ole missään tapauksessa huono, päinvastoin, oikein mallikkaalta vaikuttava ( vaikkakin parfyymi onkin aika korkealla listalla ). Siitä löytyy mm. glyseriiniä, L-argiinia ( eli aminohappoa, joka on antioksidantti ), hyaluronihappoa, aloe veraa, maitohappoa.

 inci: Aqua, butylene glycol, glycerin, parfum (fragrance), arginine, sodium hyaluronate, Aloe barbadensis leaf juice, lactobacillus ferment, caprylyl/capryl glucoside, citric acid, phytic acid, Camellia sinensis leaf extract.

Misellivedessä on jännä, vähän lääkemäinen tuoksu. Siinä on mukana jotain raikasta ja aavistuksen kukkaista. Parasta tuotteessa on kuitenkin tehokkuus. Jotkut misellivedet saavat nimittäin ripsivärituhrut leviämään luomille aavistuksen harmahtavaksi hunnuksi, joka ei lähde vaikka kuinka koittaisi topsipuikkoa toisensa perään luomelle hinkata. Tämä poistaa tuhrut moitteettomasti! Misellivesi ei jätä iholle kalvoa ja tuntuu iholla raikkaalta sekä kevyesti kosteuttavalta - vaikka itse tykkäänkin suihkuttaa vielä illalla miselliveden jälkeen kosteussuihkeen kasvoille. Pullo onkin kulunut ennätystahtia ja uskoisin, ettei tämä tule jäämään viimeiseksi. Novexpertia myydään esim. Sokoksissa, Ego-myymälöissä sekä olen näitä nähnyt myös Stockmannillakin.

Mikä on mielipiteesi misellivesistä? Kiinnostaako tieteellis-inspiroitunut luonnonkosmetiikka?

10 Kommentit

  1. Toi hajusteiden käyttö on oikeastaan ainoa asia mikä mua näissä Novexpertin tuotteissa hieman ihmetyttää. Siinä seerumissakin.. haiseeko ne sitten niin pahalta ilman tai eikö ole voitu laittaa jotain luonnollista hajustetta? Laitan ehdottomasti tän miselliveden korvan taa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä juttu, että hajusteet on incissä noinkin korkealla :( Olisikin mielenkiintoista tietää, miten ne pitoisuudet menevät. Mutta kaikesta huolimatta tosi hyvä tuote, tää ja se Vien miselli onkin mun suosikit :D

      Poista
  2. Vaikuttaa laadukkaalta tuotteelta. En ole koskaan uskaltanut laittaa misellivettä lähellekäään silmiä, koska pelkään, ettei silmäni kestäisi sitä. Tässä ei taida olla sitä pelkoa? Aloe verasta peukku. Siitä tulee luottavainen olo.
    Minusta Novexpertin öljyseerumin tuoksu ei ole yhtään huono. Muistuttaa jollain tavalla tippaleipää tai munkkia;) Erikoinen on:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas kutrailen misellivettä ronskisti ihan silmienkin luo, mutta tottakai jos on esim. herkät silmät, kannattaa ottaa varovaisesti! Täysin hajusteettomat misellivedet onkin varmin valinta silmänympärysalueen putsaamiseen. Mun silmät ja sy-iho kestää tätäkin tuotetta ihan hyvin :) Mä ihastuin ostohetkellä siihen, että tää sisältää hyaluronihappoa :D

      Siinä öljyseerumissa onkin vekkuli tuoksu, hyvin munkkimainen ^_^ Sopii lähestyvään vappuun :D Toivon mukaan se sopisi sun iholle! ^_^

      Poista
    2. Sopii oikein hyvin ja oon ihan rakastunut siihen<3

      Poista
  3. Juuri eilen löysin kätköistäni pullollisen tätä, ja ajattelin myös sorvata siitä postausta - kunhan saan sen korkattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, piti vielä sanomani, etten nykyään varmaan osaisi ollenkaan putsata meikkejä naamastani ilman misellivettä!

      Poista
    2. Jäänkin odottamaan mielenkiinnolla, mitä tykkäät tuotteesta :) Misellivedet on kyllä tulleet jäädäkseen, niillä on hyvä viimeistellä ne viimeisetkin meikinrippeet pois :)

      Poista
  4. Tämä kuulostaa kivalle, vaikka parfyymi onkin hassun korkealla inci-listassa, kun on kyseessä tehokkaisiin ainesosiin panostava merkki. Itse toivon näkeväni tuoksut mahdollisimman alhaalla inci-listassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, mutta annan tälle tuotteelle sen anteeksi, kun se on muuten hyvä :) Pitäisikin ihan kysyä maahantuojalta, että saisiko tuohon hajusteasiaan jotain kommenttia :P

      Poista

Lähetä kommentti

Follow