In this Light

Kauneusblogi

Luku 727 - Toisenlainen vappunaamio Beauty Gardenin tapaan

Beautyg6

Vitsit, sehän on vappuaatto! No, ainakin eilisen perusteella olisi kyllä voinut enemmän kuvitella, että tänään juhlitaan pikkujouluja. Mietin alkuun, että no voi vitsit, kun olisi ollut niin kiva tehdä jonkinsortin vappumeikki, ja postata siitä blogiin mutta sitten totesin, että en ehdi. Se kun olisi pitänyt toteuttaa jo hyvissä ajoin ennen vappua! Kaiken lisäksi oma vappuaattoni sujuu töissä, itse vappupäivän olen vapaalla. Mutta mitään megapartymeininkiä ei tule tänä vappuna harrastettua, ja totisesti ikkunasta ulos vilkaisun jälkeen ei edes harmita! Taidankin vetää jalkaan ne juuri kesävarastoon pestyt villasukat ja vetää viltin entistä tiukemmin vartalon ympärille. Mutta vappu on noin yleisesti ottaen tietynlainen karnevaalihenkinen juhla nykyään, ja siihen pystyy myös osallistumaan  kotoillen vappua viettävä kauneusbloggaajakin - nimittäin levittämällä toisenlaisen vappunaamion kasvoilleen!

Beautyg2

Ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarja Beauty Gardenin kurpitsanaamio ( 50 ml/n. 32-38 euroa ) onkin oiva tuote kaikille juhliin valmistauville. Lähestulkoon tuhkimotuote, no eipä syyttä Tuhkimo kurpitsavaunuilla juhliin kulkenutkaan! Naamio lupaa olla pehmittävä ja kosteuttava, mutta omakohtaisesti koen sen loihtineen kasvoille kosteutetun ja heleän ilmeen. Naamion raaka-aineista löytyy mm. kurpitsavettä, auringonkukkaöljyä, sheavoita, glyseriiniä ja retiisiä. Naamiota suositellaan käytettäväksi 10-15 minuuttia ja sen jälkeen se huuhdotaan vedellä pois. Itse tosin olen radikaalisti tehnyt useimmiten niin, että olen pyykinyt ylimääräisen naamion pois vanulapulla, enkä ole huuhdellut naamiota vedellä pois. Tämän jälkeen olen vielä levittänyt normaalit ihonhoitotuotteet iholle, jos olen käyttänyt naamiota illalla.

Inci: Aqua (Water), Cucurbita maxima fruit juice* (Kurpitsamehu), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil* (Auringonkukkaöljy), Butyrospermum parkii (Shea) butter extract* (Karitevoi), Glycerin, Cera alba (Beeswax)(Mehiläisvaha), Leuconostoc/radish root ferment filtrate (Retiisi), Cetearyl olivate, Xanthan gum, Sorbitan olivate, Gluconolactone, Tocopherol.

Naamion tuoksussa voi aistia kurpitsan! Beauty Gardenin ideologia perustuu muuten satokausiajatteluun, merkki on ranskalaisen Sothyksen oma luomuihonhoitobrändi ja tuotteissa käytettävät kukat, yrtit ja kasvikset viljellään omassa puutarhassa. Kun sato valmistuu, esim. kurpitsat ovat kypsiä, se kerätään käsin ja sen jälkeen sadosta valmistetaan tiettyjä tuotteita - esim. kurpitsoista tätä naamiota. Merkki on myös panostanut pakkauksiin, tuotteet on pakattukin viehättäviin, puisiin rasioihin. Näitä ei siis ole kätketty vielä erikseen pahvin tai muovikääreen sisälle!

Iho jää naamion jälkeen pehmeäksi ja se saa kaunista heleyttä. Luulen, että naamion sisältämä beetakaroteeni on suurin syy ihon hehkuun, mutta myös kosteuttavilla raaka-aineilla on sormensa pelissä. Veikkaan myös, että naamion sisältämä mehiläisvaha ns. lukitsee kosteutta, jolloin kaikki hehku ja kosteus ei valu viemäristä alas huuhtelun hetkellä. Huomaan nimittäin vedellä huuhdellessa kasvoille jäävän tiettyä, vahamaista tuotetuntua joka on aivan varmasti mehiläisvahan ansiota. Olen tottunut käyttämään naamioita iltaisin, mutta muutamina kiireettöminä vapaapäivinä olen levittänyt tämän aamuisin kasvoille, kun olen halunnut iholle heleän pohjustuksen ihonhoitotuotteiden avulla. Suosittelen naamiota heille, jotka haluavat naamioltaan heleyttävää vaikutusta, mutta myös pehmeyttä sekä kosteuttavuutta, luonnonkosmetiikan puolelta.

Naamio on pr-näyte

16 Kommentit

  1. Tää on ihana naamio! Itsekään en huuhtele pois vaan pyyhin vaan ylimääräiset pois ja muut tuotteet päälle ja käytän juurikin iltaisin tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jestas, enpä ole muistanut vastata näihin 😄 Mutta tää on ihana ❤ Mä olen sulta oppinut naamioradikaaliuden, tuntuu niin väärältä huuhtoa kosteuttavien naamioiden kosteus viemäristä alas!

      Poista
  2. Aika jännä tuote. Kurpitsasta ihonhoidossa en ole aiemmin kuullutkaan. Kosteuttavuus on aina tervetullut, ainakin omalla kohdalla. Minäkään en naamioita vedellä huuhtele pois, koska sehän vesittää (heh) koko naamion idean ja tarkoitusperän;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkki oli muuten saanut palkinnon tuosta kurpitsan käytöstä, he ovat olleet ekat jotka ovat keksineet sitä käyttää 😊 Ja tosiaankin, samat fiilikset, tuntuu että idea todellakin vesittyy poishuuhtelun takia 😄

      Poista
  3. Pakko todeta, että tuo purkki on jo todella kaunis houkutus. <3 Oli ihanaa nähdä, muiskuja vappuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää pakkaukset on upeita ❤ Oli niin mahtavaa nähdä! Muiskuja ja haleja, ihanaa alkanutta toukokuuta 😍

      Poista
  4. Tuo pakkaus on myös upea! Mukavaa vappua, täälläkin sitä vietetään ihan vain kotona, syöden munkkeja ja juoden simaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on kyllä kans upeat, tykkään niistäkin 😊 Toivon mukaan teidän vappu sujui hyvin! Itse lepäsin, herkuttelin ja vähän ulkoilinkin. Ihanaa alkanutta toukokuuta 😍

      Poista
  5. Oih mikä tuote, kaunis on purkkikin <3 Voi vitsi tätä taitaa olla pakko testata :D
    Ihanaa vappua muuten Salka!
    Ei harmittanut kyllä itseänikään olla töissä tällä säällä, nauti huomisesta vapaasta, minä jatkan ahertamista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä, tää on tosi kiva tuote ja plussaa ihanista pakkauksista 😊 Toivon mukaan sun vappu sujui hyvin, vaikka töissä olitkin. Mutta sitä se meillä on, ollaan välillä töissä kun suurin osa on vapaalla, mutta on siinäkin etunsa kuten arkivapaat 😊 Ihanaa alkanutta toukokuuta, oli muuten ❤ nähdä! 😊

      Poista
  6. Beauty Gardenin tuotteista jäi tosi tehokas ja hoitava fiilis, joten uskon että olisin tästäkin tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit aivan varmasti 😊 Mun täytyy käydä virkistämässä muistia ja tulla lukemaan sun postaus uudelleen 😊

      Poista
  7. Kurpitsaa ja kiva purkki - kuulostaa hyvältä <3

    VastaaPoista
  8. Voi nyt kun näin tämän purkin muistin, että mulla olisi testattavana näitä useita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt testaus käyntiin vaan 😄 Jonnahan just bloggasi tuosta merkin kuorinnasta, joten hyviä nämä ovat 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Follow