In this Light

Kauneusblogi

Luku 774 - Arvostelussa Clarinsin meikkivoide, Pore Perfecting Matifying Foundation

Clarins meikkivoide

Kun luin blogikamuni Jonnan blogista Clarinsin uudesta Pore Perfecting Matifying Foundation -meikkivoiteesta ( 37,50 € / 30 ml ) tiesin tarvitsevani sen. Ollessani toisen blogikamuni Sarin kanssa Stockkalla taskussani poltteli alennuskuponki ja päätin ostaa meikkivoiteen. Olin päätä pahkaa ostamassa vaaleampaa sävyä, mutta onneksi konsulentti ehti hätiin ja suositteli toista sävyä. Sitä sitten kokeiltiin kasvoille ja koska makutuomarikin peukutti konsulentin valitseman sävyn puolesta, päätin valita sen. Eli kannattaa aina antaa mahdollisuus asiantuntijalle sävyvalinnan suhteen!
  Clarinsmeikkiv4Selektiivinen meikkivoide Clarinsmeikkiv7

Meikkivoide on pakattu tuubiin. Omasta mielestäni pakkaus on yksinkertaisella tavalla kaunis! Koostumus on hyvin silikoninen, mutta meikkivoiteessa on myös mukana savea. Savihan on rasvoittuvalle iholle erinomainen, sillä se imee rasvaa. Meikkivoide onkin mainio tuote erityisesti sekaiholle! Meikkivoide lupaa häivyttää ihohuokosia sekä antaa matan lopputuloksen, olemalla samalla lähes höyhenen kevyt. Tuoksu on kevyt, kukkainen, sellainen vienon parfyyminen.

  Clarinsmeikkiv13Clarinsmeikkiv14

Oma sävyni on tosiaankin tuo 2, Nude Beige. Suomessa myynnistä löytyy 4 sävyä. Meikkivoiteen koostumus on paksuhko, lähes moussemainen. Kun sitä truuttaa tuubista ulos ei välttämättä uskoisi meikkivoiteen lupaavan kevyttä lopputulosta! Mutta seuraavaksi sitten kasvokuviin, ensimmäiset kuvat ovat ilman meikkiä, seuraavissa kuvissa kasvoilla on meikkivoide ja viimeisimmissä kuvissa meikkivoide on osana meikkiä. Kuvat on otettu alkukesästä, jolloin ihoni oli stressin takia heikossa hapessa ja peitettävää löytyi!

  Clarinsmeikkivoi2Clarinsmeikkivoi5 Clarinsmeikkivoi8 Clarinsmeikkivoi10 Clarinsmeikkivoi11 Clarinsmeikkivoi12

Kuten huomaa, meikkivoide on yllättävän peittävää! Levitän meikkivoiteen sormin, tällöin se levittyy omasta mielestäni parhaiten. Kokeilin meikkimunaakin mutta omasta mielestäni meikkimuna taas söi liiaksi pigmenttiä. Vaikka meikkivoide onkin yllättävän peittävä, asettuu se kasvoille ihanan kevyesti. Kuin höyhen, kuin toinen iho, iho jää kuultavan mattaiseksi. Meikkivoidetta pystyy hyvin työstämään ja olen todennut toimivammaksi tekniikaksi sen, että aluksi ns. hieron meikkivoidetta ihoon ja viimeistelen pinnan kevyesti taputtamalla. Tällöin meikkivoide tasoittuu ihanasti. Omalla ihollani meikkivoide vaatii puuteroinnin pysyäkseen.

Meikkivoiteen kestävyys on vähän sellainen asia, mihin vaikuttaa todella moni juttu. Ilman pohjustajaa se ei pysy niin hyvänä, kuin toivoisin. Mutta pohjustajan kanssa ( ja kun pohjustajan alle on truutannut oikeanlaiset ihonhoitotuotteet ) ja oikeanlaisella puuterointitekniikalla pysyvyys on unelma!

Jos jotain meikkivoiteesta kaipaan, on aurinkosuojakerroin. Sitähän tässä ei ole. Toisaalta, minulle ei ole ongelma laittaa meikkivoiteen alle aurinkovoide. Ja monta kertaa meikkivoiteiden aurinkosuojakerroin on niin matala, ettei sillä tee oikeastaan mitään..Oma suosikkini tämän meikkivoiteen kanssa on ollut Paula's Choice merkin aurinkovoide. En voi ihan joka päivä meikkivoidetta käyttää, sillä se on ehkä tuntunut ihoani tukkivalta. Ilmeisesti ihoni ottaa nokkiinsa suuresta määrästä silikoneja.

Mutta meikkivoide on kiilannut itselläni meikkivoiteiden parhaimmisto -listalle, sillä tässä täyttyvät oikeastaan kaikki kriteerit, mitä meikkivoiteeltani haen! Se on kevyt, suhteellisen hyvin kestävä ja sävy kasvoja kaunistava.

15 Kommentit

  1. Tää on oikeasti yllättävänkin peittävää mutta ei liian, mä käytän tätä nykyään toisinaan aika usein primerinä t-alueella (kyllä, luit oikein. :D), koska mulla pitää kiiltoa hyvin poissa ja sitten päälle pokalla meikkivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans tän peittokyvystä, joka on just passeli! Mulle sävy ja tuo ihana pinta on just sellainen, että rakastan tätä kasvoilla sellaisenaan 😊 Mutta täytyypä itsekin testata joskus pohjustajana!😄

      Poista
  2. Mielettömän hyvä meikkivoide:) Täytyy oikein käsi poskella ihailla miten nätisti se asettuu sun kasvoille:) . Asiantuntijaan kannattaa kyllä luottaa. Mäkin olen elämäni parhaimmat sävyvalintaehdotukset saanut tietysti asiantuntijalta ja huonoimmat itseltäni, mitenkäs muuten;) Mutta onneksi olen saanut tilaisuuden kehittyä:) Tuo huulipunan sävy on upea, vaude:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, ihana sinä 😊 Mä tykkään tön tuomasta hehkusta ja lämmöstä plus tää on yllättävän peittävä! Ja kyllä asiantintijaan kannattaa antaa luottaa, tosin kerran vuosia sitten ystäväni osti meikkivoiteen joka oli kaupassa tosi hyvän sävyinen kasvoilla mutta toisessa valossa liian tumma 🤔Harmitti ystävän puolesta ja kun oltiin vielä niin nuoria niin ei ymmärretty että siitä ois voinut reklamoida ☹ Tosin tulin ylipäänsä tuollaisesta reklismahdollisuudesta tietoiseksi kun kerran jälkikäteen annoin palautetta mulle myydystä liian vaaleasta sävystä. Sanoin asiani ihan rakentavana palautteena ja konsulentti oli heti jotain hyvitystä miettimässä tms. Tosin mä annoin asian olla 😄

      Hulipuna on muuten niitä Avonin meikkihaasteen punia. Oon tykännyt hurjasti!

      Poista
  3. Mä tykkään aina käyttää meikkimunaa, mutta jotkut meikkivoiteet menettävät liikaa pigmenttiä. Silloin käytän sientä kuivana, koska tykkään kuitenkin silti sienen viimeistelevästä lopputuloksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sienellä saa kivan viimeistellyn lopputuloksen, mutta itse tykkään sormista eniten 😄 Siksi käyttöön jääkin ne meikkivoiteet, jotka saa sormin levitettyä 😄

      Poista
  4. Kaunis meikki sinulla ja meikkivoide teki kasvoistasi ihanan hehkuvat.
    Mukavaa torstai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi, tällä meikkivoiteella saa ihanan hehkun 😊 Ihanaa viikonloppua! ❤

      Poista
  5. Näyttää todella hyvältä! Oon myös itse huomannut, että meikkisienet vie sitä pigmenttiä ihan älyttömästi joidenkin meikkivoiteiden kohdalla. Multa löytyy yksi NYX:n peittäväksi luokiteltu meikkivoide, joka katoaa kasvoilta lähes täysin, jos sitä erehtyy levittämään meikkisienen kanssa. Clarinsilta oon joskus jotain meikkivoidetta testannut ja pidin siitä oikein kovasti, mutta tää on mulle vieras tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotkut sienet vaan saa meikkivoiteen katoamaan kuin 💨 saharaan 😄 Meikkipohjat on välillä tosi mystisiä! Ja osahan saattaa jäädä pyörimään kasvoille jos alla vääränlainen kosteusvoide tms.

      Tää taisikin olla mun eka meikkivoide Clarinsilta, mutta toivon mukaan ei vika 😊

      Poista
  6. Hyvännäköinen meikkivoide :) mä en osaa kyllä levittää sormin, laitan aina joko Sigman kabukilla tai sienellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi mahtava meikkivoide 😊 Mä myönnän laiskuuteni siveltimiä, tai lähinnä niiden pesun suhteen mutta kabuki alkoi kiinnostaa! Sigmalta täytyisikin siveltimiä hankkia 😊

      Poista
  7. Pakkaus on omaankin silmään ylellinen, vaikka onkin ns. muovituubi. Tätä en ole testaillut, mutta se että ihokraaterit näyttävät meikkivoiteen kanssa hyvältä, on se nro 1 juttu ja toinen on couperosan peittäminen. Käytän aina kahta meikkivoidetta, kevyempää alle ja vahvempaa poskiin peittämään punaisuutta. Nyt löysin sitten täydellisen meikkivoiteen, jolla selviän yhdellä ainoalla meikkivoiteella ja se on Shiseidon Synchro Skin Glow, jossa on tuo SPF 20.

    Ihanaa viikonloppua Salka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että säkin tykkäät pakkauksesta! Se on erittäin onnistunut 😊 Shiseidon meikkivoide kuulostaa ihanalta, se ei harmi vaan incinsä puolesta sovi mulle kun oon sen käynyt tsekkaamassa ☹ Mutta kahden meikkivoiteenkin tekniikka kuulostaa hyvältä 😊 Sitä täytyy joskus kokeilla uteliaisuudesta 😊

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle ❤

      Poista
  8. Kiitos vinkistä tämä värivoide vaikuttaa todella hyvältä ja sopivan peittävältä.
    Tykkään Clarinsin meikeistä mutta tätä en ole vielä testannut.
    Itse levitän meikkivoiteen oikeastaan aina sormin, se on vaan tottumuskysymys.

    Oikein kaunista sunnuntai-iltaa Salka :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow